TEDxPatras 2015 – Sea of Voices

TEDxPatras 2015 – Sea of Voices

Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αφιερωμένος σε ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Ξεκίνησε το 1984 ως ένα συνέδριο με σκοπό να φέρει σε επαφή ανθρώπους από τρεις διαφορετικούς “κόσμους”: Τεχνολογία (Technology), Ψυχαγωγία (Entertainment), Σχεδιασμός (Design). Στην πορεία εξελίχθηκε σε ένα πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει μια σειρά διαφορετικών δράσεων παγκοσμίου ενδιαφέροντος προσελκύοντας ομιλητές, θεατές και ιδέες από πολλούς διαφορετικούς χώρους.

Πλέον το TED αποτελείται από ένα “δίκτυο” εκδηλώσεων, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε τοπικό επίπεδο. Μεταξύ αυτών είναι τα δύο ετήσια συνέδρια (TED Conference και TEDGlobal), η ιστοσελίδα TED Talks, το ετήσιο βραβείο TED και οι τοπικές εκδηλώσεις TEDx. Το TED Conference παρέχει γενικές κατευθύνσεις για το πρόγραμμα TEDx, αλλά κάθε TEDx είναι αυτο-οργανωμένο (υπόκεινται σε συγκεκριμένους κανονισμούς). Επιλεγμένες ομιλίες από τις εκδηλώσεις TEDx μετατρέπονται σε TEDTalks βίντεο.

Στο πνεύμα των ιδεών που αξίζει να διαδοθούν, το TEDx είναι ένα πρόγραμμα τοπικών, αυτο-οργανωμένων εκδηλώσεων που συνδυάζει ζωντανές ομιλίες και TEDTalks βίντεο. Σκοπός των TEDx Εκδηλώσεων είναι να δημιουργήσει το έναυσμα για εις βάθος συζήτηση και δικτύωση των συμμετεχόντων. To “x” στις τοπικές αυτο-οργανωμένες εκδηλώσεις με την επωνυμία TEDx, αντιπροσωπεύει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της οργάνωσης της εκδήλωσης

  • Client TEDxPatras
  • Date 26/11/2017
  • Tags Web Development
  • URL View Project