Δημιουργία Εφαρμογών

με χαρακτήρα και μοναδικό στυλ
Η ανάπτυξη της επιχείρησής σας, στα χέρια σας.
Η χρήση των έξυπνων κινητών συσκευών (smartphones και tablets) έχει αυξηθεί σημαντικά, και οι εφαρμογές αποτελούν πλέον το δημοφιλέστερο μέσο αύξησης της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας, αλλά και της πληροφόρησης των πελατών σας.
Σύγχρονος σχεδιασμός

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε εφαρμογές που αντικατοπτρίζουν την εικόνα της επιχείρησης σας. Λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες της εταιρίας σας, μπορούμε να αναπτύξουμε μία εφαρμογή που θα καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

Πλατφόρμες

Στην SevenLabs κατασκευάζουμε native εφαρμογές για συσκευές κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούν λογισμικά Android και iOS. Αναπτύσσουμε εφαρμογές σε custom επίπεδο, συμβατές με όλα τα παραπάνω mobile λειτουργικά, αλλά και με όλους τους τύπους κινητών.

Push Νotifications

Δυνατότητα μαζικής αποστολής στοχευμένων μηνυμάτων Push Νotifications από τον διαχειριστή της εφαρμογής για την άμεση ενημέρωση των χρηστών.

Κατασκευή mobile apps

Αυξήστε το πελατειακό σας κοινό

Στη SevenLabs δημιουργούμε ολοκληρωμένες και λειτουργικές εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και tablets, στατικού ή δυναμικού περιεχομένου, και σας εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η κατασκευή μιας mobile εφαρμογής για iOS & Android δίνει την δυνατότητα στην επιχείρηση σας να ξεχωρίσει και να γίνει πιο ανταγωνιστική, υιοθετώντας πλήρως την δυναμική του mobile web και προσελκύοντας νέο πελατειακό κοινό.

Custom σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη γίνεται με βάση την ευχρηστία και την καλύτερη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου σε κάθε οθόνη.

Στατιστικά χρήσης

Μπορούμε να παράγουμε αναφορές ανάλογα με τα στοιχεία χρήσης που θέλετε να παρακολουθείτε στην εκάστοτε εφαρμογή όπως πόσες φορές ανοίχθηκε η εφαρμογή, αναγνώσεις άρθρων, και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε.

iphone-mock-v
Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ιδέες σας