Κατασκευή E-shop

Παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών
Καταργήστε τα γεωγραφικά όρια
Δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, δημιουργείτε μια πελατειακή σχέση με καταναλωτές από όλο τον κόσμο.
Ευρεία γεωγραφική κάλυψη

Με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, ο καταναλωτής θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στον ηλεκτρονικό σας κατάλογο, από οποιαδήποτε τοποθεσία και να αγοράσει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του στο κατάστημα.

Ευχρηστία

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα πρέπει να είναι εύχρηστο και εύκολα προσβάσιμο. Η παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, η εύκολη πλοήγηση, αλλά και η διαδικασία της αγοράς, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την επιτυχία του. Και σας το εξασφαλίζουμε!

Αγορές 24/7

Οποιοδήποτε κι αν είναι το προϊόν ή η υπηρεσία της εταιρείας σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα σας παρέχει τη δυνατότητα να δέχεστε παραγγελίες 24 ώρες το 24ωρο, και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ευελιξια

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, παρέχοντας στους πελάτες σας ευκολίες στο τρόπο αποστολής των προϊόντων. Παράλληλα, προσφέρουμε την δυνατότητα για συνδέσεις με τραπεζικά συστήματα και διεθνή συστήματα πληρωμών (paypal), ώστε να διευκολύνονται οι συναλλαγές με τους πελάτες σας.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η παρουσίαση των προϊόντων / υπηρεσιών, πραγματοποιείται με τέτοιο τρόπο, ώστε να πληροφορεί επαρκώς για το συγκεκριμένο προϊόν στον πελάτη με σκοπό να αυξηθεί η εμπιστοσύνη του πριν την αγορά.

Η κατηγοριοποίηση των προϊόντων γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και σωστή ταξινόμηση έτσι ώστε οι επισκέπτες – πελάτες να μην δυσκολευτούν να βρούνε το προϊόν που επιθυμούν να αγοράσουν.

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ιδέες σας